Festival Camping

Ga voor de maximale campeervibe en neem je eigen tent, camper of vouwwagen mee naar de Lievelinge. Op Neverland hebben we voor iedereen een plekje gereserveerd, op steenworp afstand van de feestlocatie. Zodat je na een avond stampen zo je bedje in kunt rollen.

Tent opzetten: tussen 12.30 – 14.30 op vrijdag (of tussen 20.00 – 20.30 wanneer je komt voor het feest).
Tent afbreken: uiterlijk 12.00 op zaterdag.

0.00

Festival plus

Wil je die campeervibe ook beleven, maar met net wat extra comfort? En leidt een tent opzetten bij jou alleen maar tot frustratie? Wij zorgen ervoor dat er bij aankomst een Quecha tentje, inclusief een tweepersoonsluchtbed, voor je klaar staat. Je hoeft zelf alleen een slaapzak en kussen mee te nemen. Wanneer iedereen op zaterdagochtend met zijn brakke kop zijn tent aan het opruimen is, kun jij al lekker aanschuiven aan de ontbijttafel. Chill!

35.00

Caravannetje

Een tent niks voor jou? We hebben drie geweldige caravannetjes in de aanbieding voor jou en je lief. Op de gemeenschappelijke patio kom je met je buren bij met een kop koffie van het nabijgelegen koffietentje. Neem contact op met ceremoniemeesters via de WhatsApp button rechts onderin. First come, first served!

Uitverkocht

Open chat
App de ceremoniemeesters
Joehoee👋, Ceremoniemeesters hier!🎉🎉 Kunnen we ergens mee helpen? Groetjes Maurice & Lisanne